Γεια σας φίλοι και φίλες. Καλώς ήρθες στο BwithRenata. Σε αυτόν το διαδικτυακό χώρο, το προσωπικό μου blog , θα μοιράζομαι μαζί σας πολλά και διάφορα πραγματάκια χωρίς κανέναν περιορισμό. Αλλά κυρίως θα κινηθούμε στη ζωή και στην αυτοβελτίωση. 

Σχετικά με την Ειρήνη 

Σχετικά με την BwithRenata

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και βρίσκομαι στο 22ο έτος της ζωής μου. Γεννήθηκα και ζω σε ένα προάστιο της Χαλκίδας στην Εύβοια. Ασχολούμαι με το blogging από πολύ μικρή ηλικία αλλά λίγο πιο επαγγελματικά από το 2017. Επίσης πειραματίζομαι με το YouTube, Streaming αλλά και Podcast. Έχω τελειώσει ΙΕΚ ως τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα και ασχολούμαι κυρίως με το Web Design. Πλέον το κάνω και επαγγελματικά. Το BwithRenata λοιπόν είναι το blog που δημιούργησα το 2017 (και ας έχω διαγράψει όλα τα παλιά άρθρα) . 

Πλέον είμαι full time blogger. Ανά διαστήματα φτιάχνω και κάποια Blogger Blogs τα οποία θα βρεις στη σελίδα με το Portfolio μου. Επίσης είμαι δημιουργός και αρχισυντάκτρια στο Woman's Book Story από τον Αύγουστο του 2019. 

Μπορείς να διαβάσεις άρθρα μου και στο Sofia's Happy World

Σημείωση: Αν ενδιαφέρεσαι για κάποια ανανέωση στο Blogger Blog σου στείλε μου email.  


Σχετικά με το BwithRenata

Σχετικά με BwithRenata
Το BwithRenata σαν username και ψευδώνυμο γενικότερα δημιουργήθηκε πριν 3,5 χρόνια περίπου όσο ήμουν στο ΙΕΚ. Πριν από αυτό είχα αλλάξει άπειρα username αλλά κανένα στην ουσία δεν έμεινε στον χρόνο. Όμως το BwithRenata αγαπήθηκε όσο λίγα! Ενώ λοιπόν είχα παρατήσει το όλο θέμα του blogging και είχα δώσει πόνο στο YouTube ξαφνικά αποφάσισα να επιστρέψω είχα έτοιμο όχι απλά ένα όνομα αλλά ένα πάθος. 

BwithRenata 
Be with Me