Γιατί να διαβάσω το womansbookstory.gr

Σήμερα αποφάσισα να δοκιμάσω μια νέα κατηγορία άρθρων στην οποία απλά θα σου προτείνω κάτι. Αυτό μπορεί να είναι κάποιο blog, insta profile, YouTube channel, βιβλίο,σειρά , ταινία....γενικώς οτιδήποτε! Θεωρώ πως είναι μια πολύ ωραία ιδέα ώστε να μοιράζομαι μαζί σου πράγματα που έχουν, για εμένα τουλάχιστον, αρκετό ενδιαφέρον. Όμως όπως καταλαβαίνεις αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Για αυτό τα πρώτα άρθρα θα αφορούν πράγματα που διαχειρίζομαι ή συμμετέχω και εγώ. Οπότε και θα ξεκινήσουμε με το Woman's Book Story. 

Γιατί να διαβάσω το womansbookstory.gr


 Είναι ένα blog/site το οποίο έφτιαξα με πολύ όρεξη και όραμα για το μέλλον. Το womansbookstory.gr δεν είναι ένα προσωπικό blog αλλά είναι ένας χώρος που θέλω να έχουν θέση όλες οι γυναίκες και να γράφουν για πράγματα που αγαπάνε. Για αυτό υπάρχει και η δυνατότητα να γράψεις το δικό σου Guest Post. 

Σε αυτή τη περίοδο, ας πούμε, μιλάμε για θέματα που αφορούν : 

Lifestyle, Βιβλία, Κινηματογράφο,Blogging,Social Media ακόμη και συνεντεύξεις


Μιλάμε είτε για κάτι νέο, είτε για κάτι παλιό

Γράφουμε μέσα από τη καρδιά μας για να αγγίξουμε τη δική σας, με τη βοήθεια του μυαλού μας και των μέσων μας φυσικά. 

Είμαι σίγουρη ότι θα βρεις κάτι για το οποίο ενδιαφέρεσε και θα μπεις ακόμη και στον πειρασμό να κάνεις εγγραφή στο Newsletter, που αν με ρωτάς είναι απαραίτητο βήμα. 

Μήπως παρακολουθείς ήδη το Woman's Book Story

Ποιες είναι οι εντυπώσεις και τι θα άλλαζες; Pin This: 

Γιατί να διαβάσω το womansbookstory.gr
0 Comments