Μήπως φοβάσαι το αύριο , με το τι θα σου φέρει ή ανυπομωνείς να δεις τα καινούργια πράγματα που έρχονται; Εγώ βρίσκομαι κάπου στη μέση.

Πώς νιώθεις όταν σκέφτεσαι το μέλλον σου; Ενθουσιασμό ή φόβο;

Άκουσε το εδώ: Όσο μεγαλώνω μαθαίνω την αξία του τώρα. Πώς τώρα πρέπει να περνάω όμορφα και να είμαι χαρούμενη καθώς οι στιγμές περνάνε και φεύγουν και γυρισμό δεν έχουν. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σκέφτομαι το αύριο.

Μερικές φορές αγχώνομαι, νιώθω πως ο καιρός περνάει και δεν θα προλάβω να κάνω τίποτα από αυτά που θέλω. Όμως πλέον ο τρόπος ζωής έχει αλλάξει και πρέπει να το παραδεχτώ, ο κόσμος έχει αλλάξει. Μπορεί έχω να θέλω πριν τα 30 μου για παράδειγμα να έχω κάνει το πρώτο μου παιδί. Αν όμως δεν έχω το εισόδημα που χρειάζεται για να συμβεί; Θα πεθάνω κιόλας; Όχι. Οπότε ναι, ίσως να μην φοβάμαι το μέλλον αλλά σίγουρα με πανικοβάλλει το να μην γνωρίζω αν θα προλάβω να ζήσω όλα αυτά που θέλω.

Παρόλα αυτά όμως ανυπομωνώ για τις συγκινήσεις που μπορεί να μου φέρουν τα επόμενα χρόνια. Την επιτυχία σε επαγγελματικό τομέα και σε προσωπικό. Στιγμές καινούργιες που δεν έχω ζήσει μέχρι τα 22 μου χρόνια και θα έρθουν αργότερα. Σίγουρα περιμένω και ανυπομονώ για πολλά πράγματα με χαρά.

Σε αυτή τη ζωή η ανυπομωνυσία πάει παρεούλα με το άγχος! ✌🏻


Pin This:

Πώς νιώθεις όταν σκέφτεσαι το μέλλον σου; Ενθουσιασμό ή φόβο;