Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Ένα Blog Planner πάντα χρειάζεται.


Γεια σας μοναδικά πλάσματα,

   Πριν από κάποιο διάστημα που είχα στη διάθεση μου έναν κάποιο ελεύθερο χρόνο να πεις, αποφάσισα να φτιάξω το δικό  μου blog planner,γιατί είμαι και άνθρωπος της οργάνωσης βεβαίως-βεβαίως. Έτσι σκέφτηκα πως ίσως να υπάρχουν bloggers εκεί έξω που παρακολουθούν το blog μου και θέλουν ένα καινούριο βρε παιδί μου. Πάμε να δούμε μαζί τι έχει αυτό το blog planer. 


  Το blog planner που δημιούργησα είναι ασπρόμαυρο και περιέχει 8 σελίδες + το  εξώφυλλο που μπορείς να γράψεις το όνομα του Blog σου! Προσπάθησα να κάνω ένα planner το οποίο να είναι απλό και λειτουργικό στη χρήση του. Να εμπεριέχει πάνω κάτω τα βασικά που είναι καλό να κάνεις σε καθημερινή, εβδομαδιαία και μηνιαία συχνότητα. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: H δημιουργία του planner έγινε από εμένα οπότε καλό θα ήταν να μην αντιγραφεί  αλλά ευχαρίστως να κοινοποιηθεί ώστε να το δουν και άλλες bloggers. 

  Αν θες και εσύ αυτό το εκτυπώσιμο planner οργάνωσης για το blog σου μπορείς να μου στείλεις Email  με θέμα Blog Planner και θα είναι σύντομα δικό σου! Επίσης εκεί θα μπορώ να σου απαντήσω οποιαδήποτε απορία έχεις σχετικά με αυτό! 

2 σχόλια: