Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

Θα αλλάξω πάλι template?

Γεια σας μοναδικά πλάσματα,

  Αν με ξέρεις ή αν με έχεις ψυχολογήσει κάπως βρε παιδί μου, ίσως να κατάλαβες για τι πράγμα θα σου μιλήσω σήμερα.  Όπως  ήδη γνωρίζεις πριν κάποιο διάστημα για την ακρίβεια, πριν τρις μήνες, έκανα μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του blog μου και η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ ευχαριστημένη και ακόμη είμαι. "Τότε που είναι το πρόβλημα;" θα μου πεις και με το δίκιο σου!

 Η αλήθεια είναι πως όταν κάνεις πολλές αλλαγές στο blog σου το κοινό μπερδεύεται και δεν μπορεί να καταλάβει ποιος είσαι,και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό είναι το θέμα μου! Η τωρινή παρουσία του blog μου είναι κάτι που ζήλευα σε πολλά site η άλλα blog είναι καλά "στημένη" και οργανωμένη και όλα αυτά τα όμορφα αλλά στη πορεία κατάλαβα είναι δεν είναι εγώ! Έτσι αποφάσισα να χτίσω κάτι δικό μου από την αρχή. Συγκεκριμένα αποφάσισα να βασιστώ στο απλό θέμα που διαθέτει ο blogger και με τις γνώσεις που έχω να το μετατρέψω σε κάτι καθαρά αντιπροσωπευτικό του χαρακτήρα μου. Δουλεύω πάνω σε αυτό το κομμάτι σχεδόν 2 μήνες τώρα και νομίζω πως είμαι σχεδόν έτοιμη. Η αλλαγή υποψιάζομαι πως θα γίνει αρχές του Ιουνίου αλλά ήθελα να σας μιλήσω για αυτό εκ των προτέρων. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς θα παραμείνουν μετά την αλλαγή αλλά θέλω να πιστεύω πως αυτοί που όντως ενδιαφέρονται και τους αρέσει το περιεχόμενο μου θα μείνουν.

Ευχαριστώ,
Ειρήνη

2 σχόλια:

 1. Μου αρέσει πάρα πολύ το πρότυπο που έχεις τώρα αλλά επειδή κι Εγώ με τα blog μου κάνω αλλαγές (όπως έκανα και πρόσφατα) για να είμαι ευχαριστημένη πρώτα απ' όλα Εγώ και λειτουργικά για τους αναγνώστες, κάνε όπως αισθάνεσαι για το καλύτερο που επιθυμείς.
  Να είσαι καλά κορίτσι μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι πως το ιδανικό θα ήταν να μεταφέρω το Blog σε host στο wordpress και το χτίσω εξαρχής αλλά επειδή προς το παρόν δεν μπορεί να συμβεί αυτό θεωρώ πως αυτή είναι η πιο κατάλληλη λύση για τώρα.

   Διαγραφή