Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019

Elixir υγρό concealer,αξίζει;

Γεια σας μοναδικά πλάσματα,

  Καταρχάς να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους και να περάσετε υπέροχα,τώρα όμως πάμε στο θέμα μας. Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα concealer που τελείωσα πρόσφατα και αυτό ανήκει στην Ελληνική εταιρία Elixir.
 Όπως ήδη έχετε καταλάβει είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθώ να στηρίζω περισσότερο τις ελληνικές εταιρείες  και μέχρι στιγμής είμαι σε καλό δρόμο, κάποια στιγμή μάλιστα θέλω να σας μιλήσω για αυτό το θέμα. Η Elixir είναι μια εταιρία με αρκετά αξιόλογα προϊόντα για την πολύ χαμηλή τιμή τους. Είναι μια εταιρία όπου στο παρελθόν είχα εθιστεί με τα βερνίκια της καθώς είχαν τέλεια εφαρμογή και διάρκεια πάνω στα δικά μου νύχια, πάμε όμως στο σημερινό μας μείζον θέμα.  Η εταιρία διαθέτει και stick concealer αλλά και υγρό, οι αποχρώσεις δεν είναι πολλές αλλά νομίζω πως σαν Ελληνίδες μπορούμε να βολευτούμε με αυτές που υπάρχουν. Όταν πήρα αυτό το concealer αυτό που έψαχνα ήταν φως, δεν με ένοιαζε τόσο η κάλυψη διότι ήταν μια περίοδος στη ζωή μου που κοιμόμουν αρκετά καλά μπορώ να πω. Δεν είχα ακούσει ή διαβάσει κανέναν να μιλάει για αυτό το προϊόν και αυτό ήταν δίκοπο μαχαίρι, όμως ρίσκαρα και καλά έκανα. Δεν ξέρω αν έφταιγε η απόχρωση που είχα πάρει που ήταν αρκετά πιο ανοιχτή από εμένα ή αν όντως ήταν η φόρμουλα. Άνοιγε υπέροχα το βλέμμα μου και έδειχνε στους γύρω μου πως έχω τη τέλεια ζωή και τα έχω όλα οργανωμένα, όμως εννοείτε πως δεν είναι ποτέ έτσι. Όμως για να λέμε και του στραβού το δίκιο αργότερα στα τελειώματα του προϊόντος που ξεκίνησε η πρακτική μου και εγώ μετά από καιρό έκανα ξανά συνήθειο το ξυπνητήρι στις 7.00 και οι σακούλες έκαναν την εμφάνιση τους δεν τα πήγαμε καλά. Γκρίζαρε αρκετά παιδιά μου,καλύτερη δουλειά έκανε το foundation παρά αυτό.
Καταλήγοντας αν δεν έχεις έντονο πρόβλημα με σακούλες και μαύρους κύκλους τότε ναι σου το συνιστώ. Αν όμως έχεις και εσύ τα προβληματάκια σου τότε δεν νομίζω πως είναι για εσένα.   

Αν και πλέον έχει αλλάξει η συσκευασία,μπορείς να το βρεις εδώ
2 σχόλια:

 1. Εγώ χρησιμοποιώ της maybeline πάντως, με το σφουγγαράκι, και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένη σε γενικές γραμμές.
  Άλκηστη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και εγώ τώρα αυτό χρησιμοποιώ 🤗
   Αλλά ακόμα είμαι στην αρχή του 🤔

   Διαγραφή