Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Κάποια γραφικά.

Γεια σας μοναδικά πλάσματα,


  Σήμερα θα έχουμε ένα αρκετά μικρό άρθρο διότι θα σας μιλήσω για μια δουλειά που είχα κάνει αρκετό καιρό πριν,τίποτα το σπουδαίο αλλά ήταν το έναυσμα για να χτίσω το portfolio μου.Κάτι που δεν ξέρετε για εμένα είναι πως λατρεύω αρκετά τα livestream (ζωντανές μεταδόσεις), ακόμα και αν μερικές φορές δεν προλαβαίνω να τα δω. Η καλύτερη platforma για livestream αν δεν την ξέρετε (και καλά θα κάνετε να τη μάθετε) είναι το Twitch . Κάπως  έτσι κάποια στιγμή όταν άκουσα την αγαπημένη μου Streamer/YouTuber Miss Madden  να αναφέρει πως θέλει καινούρια γραφικά μαντέψτε τι έκανα. Ναι της έφτιαξα. Σε αυτό το σημείο να πως όμως κάτι,δεν είμαι ούτε γραφίστρια, ούτε ειδική περί του θέματα απλά μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα να κάνω mix φωτογραφιών και γενικότερα να πειραματίζομαι. Η κύρια πηγή μου ήταν το Google και ένωση/επεξεργασία έγινε με το Pics Art που είναι εφαρμογή στο κινητό.

2 σχόλια:

  1. Το canva το ξέρεις; Είναι σωτήριο! Και επίσης έχω κατεβάσει και το gimp, που λένε ότι είναι the best free version του photoshop.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι τα γνωρίζω και τα δύο. Βασικά σε όλα μου τα άρθρα πλέον οι 2 κύριες φωτογραφίες το "banner" και η φωτογραφία για Pinterest από το canva είναι. Και το gimp το διδάχτηκα και στη σχολή για ένα εξάμηνο αλλά τώρα είμαι χωρίς υπολογιστή στο σπίτι οπότε..

      Διαγραφή