Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Challenge: Τελικά μου λείπει ή όχι το σχολείο;

Γεια σας μοναδικά πλάσματα,τι κάνετε;

   Ναι ξέρω δεν με έχετε συνηθίσει  σε αυτά τα ξαφνικά. Όμως αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο άρθρο στο Blog μου. Αυτή είναι η πρώτη μου απόπειρα να κάνουμε ένα Challenge. Ακούστε (βασικά διαβάστε 😋 ) τι έγινε, τον τελευταίο καιρό συνηθίζω και εγώ να παίρνω μέρος σε αρκετές προκλήσεις, οι οποίες είτε με βοηθούν με το Blog μου είτε βοηθούν ξεκάθαρα εμένα. Έτσι αποφάσισα και εγώ να κάνω το δικό μου. Επειδή όμως είναι το πρώτο που θα κάνω και δεν ξέρω ούτε πόσοι θα πάρετε μέρος ούτε αν θα σας αρέσει το θέμα θα προσπαθήσω να το κρατήσω μικρό και απλό. Πάμε όμως τώρα στο concept.

Πολλές φορές ακούω από τους γύρω μου ότι το σχολείο δεν τους άρεσε ή τουλάχιστον δεν θα ξαναγυρνούσαν πίσω ενώ εγώ είμαι στο αντίθετο εντελώς άκρο. Θα ήθελα πολύ να ξαναπάω σχολείο και κυρίως με τα μυαλά που κουβαλάω τώρα. Οπότε ουσιαστικά θέλω να κάνουμε μια μικρή έρευνα και να βγάλουμε ένα μικρό ποσοστό για το κατά πόσο κάποιος θα γυρνούσε πίσω στο σχολείο ή τέλος πάντως αν του άρεσε και αν του λείπει αυτή η περίοδος της ζωής του.

Συγκεκριμένα όμως το challenge θα αποτελείτε από 5 ερωτήσεις που η κάθε μια θα πιάνει ένα 20%  και ανάλογα με το αν είναι θετική είτε αρνητική η απάντηση θα παίρνει αντίστοιχα είτε ολόκληρο το ποσοστό είτε το μισό.  Μετά το πέρασμα του challenge θα βγάλουμε ένα συνολικό ποσοστό σε σχέση με τα άτομα που θα πάρουν μέρος και μετά θα το συζητήσουμε. 


Θεωρώ πως είναι μια πρόκληση που μπορούν να πάρουν μέρος όλοι. Είτε άτομα που είναι ακόμη στο σχολείο, για να δουν πια είναι η μέχρι τώρα ουσιαστική εμπειρία τους, είτε για άτομα που τελείωσαν πρόσφατα όπως εγώ είτε ακόμη και για μεγαλύτερους ανθρώπους που απλά θέλουν να ξαναθυμηθούν τις εμπειρίες τους.


Πως θα πάρεις όμως μέρος? Είναι απλό. Θέλω απλά να συμπληρώσεις να στοιχεία που σου ζητούνται σε αυτή τη φόρμα.  Πάτα το link. ↓↓↓
                    
                                       ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ!

Όταν δω πως έχουν πάρει μέρος όσοι θέλουν θα σταλθεί και η πρώτη ερώτηση. Το μόνο κόλλημα που υπάρχει είναι πως πρέπει να δω κάπως τη απάντηση σας. Για αυτό υπάρχουν δύο τρόποι, ο ένας είναι απλά να μου απαντάτε στο αντίστοιχο E-mail. Όμως εγώ σε κάθε mail θα σας στέλνω και μια εικόνα όπου θα μπορείτε να γράφετε επάνω την απάντηση σας και να τη κοινοποιείται  είτε στο Instagram κάνοντας με mention με το username @bwithrenata  είτε στο facebook  με τη σελίδα μου BwithRenata αρκεί η ανάρτηση να είναι δημόσια για να μπορώ να τη δω.

Ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα και να το απολαύσετε όσο και εγώ γιατί παιδιά θα πάρω και εγώ μέρος. Οπότε....


ΠΡΟΚΑΛΩΩΩΩ όλους εσάς, να έρθετε μαζί μου σε ένα γλυκό ταξίδι αναμνήσεων! 😉


ΥΓ.  ΤΟ NEWSLETTER  LINK ΠΟΥ ΣΑΣ ΈΔΩΣΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΑΡΆ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ TO CHALLENGE ΜΕΤΆ  ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΊ ΟΠΌΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ  ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΜΈΛΟΣ  ΣΤΟ ΜΌΝΙΜΟ NEWSLETTER ΣΥΜΠΛΉΡΩΣΕ ΕΔΩ ΤΟ E-MAIL ΣΟΥ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!  

2 σχόλια: