Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

Η αξία των λίγων προϊόντων


    Γιατί να έχεις πολλα προϊόντα και να πηγαίνουν χαμένα, ειδικά αυτά της περιποίησης,ενω  μπορείς απλά να έχεις όσα πραγματικά χρειάζεσαι? Θα μπορούσα άνετα να σου γράψω μια λίστα με συγκεκριμένα πράγματα που αν έχεις μπορείς άνετα να επιβιώσεις. Αλλά ας αφήσουμε αυτο,υπάρχει καμία από εμάς που κάνει οοοολα τα βήματα κάθε μερα ή κάθε βδομάδα νον στοπ; Χμμ...δεν νομίζω! Ανήκουμε σε μια γενιά που το ίντερνετ κατέχει μεγάλο μέρος της ζωής μας και παρόλαυτά δεν το χρησιμοποιούμε σωστά.
Υπάρχει τόση μεγάλη πληροφορία για μακιγιάζ,περιποίηση,προίόντα τεχνολογίας και άλλα. Αυτό ταυτόχρονα είναι καλό και κακο. Είναι καλό γιατί μπορούμε μέσα από διάφορα Reviews να βρούμε τα δικά μας διάμάντια και παρόλα αυτα συνεχίζουμε να αγοράζουμε "λάθος" προϊόντα, σε αυτό βάζω και τον εαυτό μου μέσα δεν το παίζω αθώα εννοείτε. Μερικές φορές το να χρησιμοποιείς πολλά και διαφορετικά προϊόντα μπορει να προκαλέσει και κάποιες "βλάβες " εκτός από θετικά αποτελέσματα.
Οπότε εδώ θέλω να σου δώσω κάποιες μικρές συμβουλές που θέλω και εγώ σιγά σιγά να εφαρμόσω.


1. Πρώτα η περιποίηση και μετά το μακιγιάζ


 Σκέψου πως εάν έχεις μια πολύ καλή βασική περιποίηση  θα αποκτήσεις μια καθαρή και όμορφη επιδερμίδα και έτσι το  μακιγιάζ στη ζωή σου θα αποτελέσει μια μορφή τεχνης και όχι την ανάγκη να καλύψεις τα μικρό προβλήματα που μπορείς να έχεις, και αυτό είναι το μακιγιάζ,τέχνη.


2. Κάνε μια μικρή έρευνα πριν την αγορά


 Όταν χρειάζεσαι μια καινούργια ενυδατική για παράδειγμα κάνε την έρευνα σου όχι μόνο για την πιο προσιτή τιμή αλλά και για το αν αυτό το προϊόν θα ταιριάζει με τις δικές σου ανάγκες αυτό είναι που έχει μεγάλη σημασία


3. Και τέλος πάντων δεν χρειάζεσαι 54 κραγιόν


  Κάνε επιλεκτικές αγορές και στα προϊόντα για το μακιγιάζ σου. Τσέκαρε τα συστατικά,την τιμή και τις ανάγκες σου αλλά και το πώς αυτα που θα πάρεις μπορείς να τα αξιοποιήσεις σε συνδυασμό με πράγματα που ήδη εχεις.


  Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να θέλει να δοκιμάσει πολλα πράγματα ενώ δεν τα χρειάζομαι πραγματικά και είμαι σίγουρη πως αυτό συμβαίνει σε όλους. Κάπως έτσι λοιπόν κατέληξα στη δημιουργία αυτού του άρθρου.


  ❣️INSTAGRAM❣️YouTube❣️Bloglovin❣️Pinterest❣️

2 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά τα λες αλλά όταν μπαίνουμε σε μαγαζιά με καλλυντικά...μας πιάνει υστερία! Ποτέ δε μπορείς να έχεις αρκετά κόκκινα κραγιόν :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως μια καλή λύση είναι οι λίστες,με πράγματα που όντως χρειάζομαι και με έχει βοηθήσει μπορώ να πω.

      Διαγραφή